Ким Кардашиян си купи емблематично колие с кръст за $197,000, носено преди

...
Ким Кардашиян си купи емблематично колие с кръст за $197,000, носено преди
Коментари Харесай

Ким Кардашиян купи емблематично колие, носено от принцеса Даяна СНИМКИ

Ким Кардашиян си купи емблематично колие с кръст за $197,000, носено преди този момент от принцеса Даяна.

42-годишната риалити звезда купи любимата си лилава висулка с кръст Attallah, инкрустиран с виолетов аметист и диаманти, по време на търг, извършен от Sotheby`s в сряда. Именно основаната в Обединеното кралство компания удостовери за продажбата пред DailyMail.com.

Източник, непосредствен до създателя на SKIMS, разкри, че за Ким е „ чест да може да има тънко украшение, носено в миналото от починалата принцеса “ и да го добави към възходящата си сбирка от исторически сувенири, носени от „ мощни, емблематични дами, които са въодушевили Ким “.



Луксозният медальон е направен през 20-те години на XX век от английския бижутер Гарард. Най-известната поява на принцеса Даяна с това украшение е на благотворителна вечер в Лондон през 1987 година Вижте фотография:



Масивният аметистов кръст с диаманти и перлената верижка се трансформира в съществена характерност на облика на лейди Ди и допълниха черно-лилавата кадифена рокля с кормила.

Припомняме, че през 2022 година 42-годишната Ким Кардашиян се появи на галавечер в музея „ Метрополитън “ в Ню Йорк, носейки фамозна рокля на Мерилин Монро. Именно тази рокля носи Монро, когато пее „ Честит рожден ден, господин президент “ на Джон Кенеди през 1962 година Музеят „ Рипли “, чиято благосъстоятелност е роклята, и самата Кардашиян бяха упрекнати, че са развалили експоната.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР